New Business plan - Inqa

Sinds december 2006 werkt Flow voor Inqa quality consultants B.V. te Vianen. Inqa is een consultancy bureau gespecialiseerd in verbeter- en kwaliteitsprojecten t.a.v. ICT in grote organisaties. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van het ITIL model bij het inrichten van de IT organisatie. Of het INK model bij procesmanagement of Prince 2 bij procesmanagement. Maar ook CMMi is bekend terrein en een nieuw model door TU Delft ontwikkeld: DEMO. Hiermee wordt de essentie van een complexe organisatie inzichtelijk gemaakt.

Inqa heeft een indrukwekkende klantenlijst, zoals de Belastingdienst, ministerie van Defensie, Thales, Allianz verzekeringen, ABN Amro.

Vanuit strategische overwegingen wil Inqa nieuwe klanten werven in het segment middelgrote bedrijven en organisaties (200+). Dit betekent in de praktijk, klanten die een “trede” kleiner zijn t.o.v. de huidige klanten. Met als doel; meer spreiding in omvang en risico’s van het klantenpakket.

Flow heeft daartoe een new-businessplan opgesteld en is verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Het betreft een interim opdracht van 2 dagen per week.

terug naar het overzicht