Sales en Marketing opdracht - Eyes on Media

Eyes on Media (voorheen Capi Lux Vak),heeft als core business “de toeleverancier van de vakfotograaf”.

Door de intrede van het digitale tijdperk en het digitale fotograferen heeft er echter een enorme shake-out plaatsgevonden in de markt. Veel bedrijven die zich bezig hielden met analoge fotografie, zoals fotolaboratoria, bestaan niet meer. Ook Eyes on Media heeft tijdig de bakens moeten verzetten.

Naast het bedienen van de vakfotograaf zijn ze op zoek gegaan naar alternatieven. En met succes! Een van die alternatieven is het printen van digitale foto’s op groot formaat, tot 125 cm x 350 cm. Het gehele bestelproces, inclusief betaling vindt via internet plaats en kan ingebed in iedere gewenste site en in iedere gewenste huisstijl worden aangeboden.

Flow Sales en Marketing is gevraagd om dit concept van XL printing in de markt te zetten en verder uit te bouwen. Naast het benaderen van allerlei relevante portals, worden postorderaars, uitgevers van bladen en organisatoren van events benaderd door Flow Sales en Marketing om tot een samenwerking met Eyes On Media te komen.terug naar het overzicht