Interactive Studios - Interactive Interviewer

Interactive Studio’s is een internetbureau en sterk technisch georiënteerd. Ze maken geen simpele websites, maar zijn met name sterk in het programmeren en ontwikkelen van technisch geavanceerde internet-producten.

Een van de producten is een geavanceerd online enquête-tool: Interactive Interviewer (www.interactiveinterviewer.nl). Flow is gevraagd de sales en marketing van het product uit te voeren. Na een zorgvuldige analyse zijn 4 branches benoemd waar dit product een passend antwoord is. Flow is gestart met het benaderen van deze branches wat inmiddels heeft geresulteerd in opdrachten voor o.a. Provincie Noord-Brabant, gemeente ’s-Hertogenbosch, Provincie Utrecht, etc. Ook draagt Flow bij in het opzetten van vragenlijsten het opzetten van Interactive Interviewer voor de opdrachtgevers.

Interactive Studios en Flow hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om de continuïteit en het lange termijn karakter van de samenwerking te bevestigen.
 
Project voor Provincie Noord-Brabant in het nieuws:
 
Op overheidsportal.nl staat een artikel / interview met Peter de Wolff van de Provincie Noord-Brabant. In dit interview wordt ingegaan op de inzet van de Interactive Interviewer tijdens de evaluatie van het Brabantse Wegen Beter Zichbaar project.

Bezoek de site: www.overheidsportal.nl
Download hier het document: overheidsportal.nl interactive interviewer.pdf (41,72 Kb)


terug naar het overzicht