Eva Acquisitie en Account Management
Flow Sales en Marketing werkt samen met Eva Acquisitie en Account Management. Eva Cortie werkt vanuit Sijbekarspel en richt zich ook op de praktische kant van verkoop.
No-nonsense en resultaatgericht. De samenwerking gaat van het gezamenlijk uitvoeren van opdrachten tot en met het klankborden en ondersteunen in projecten. Ook hebben Eva en Norbert een geografische verdeling gemaakt in klantenondersteuning. Eva alles boven de rivieren en Norbert alles onder de rivieren. Wel zo makkelijk en efficiŽnt voor u als klant!
Wilt u meer weten over Eva Cortie: http://www.evacortie.nl/
 
NetPlusWork
Norbert van Dooren is lid van de netwerkclub NetPlusWork. NetPlusWork is een landelijke organisatie die sinds januari 2004 ondernemers bij elkaar brengt in een zakelijk netwerk, gericht op het MKB (1 tot 250 personeelsleden). De doelgroep hierbinnen bestaat uit DGA's (directeur- en grootaandeelhouders) en beslissingsbevoegde managers. Het netwerk heeft Flow geen windeieren gelegd en wij kunnen NetPlusWork van harte aanbevelen. Voor meer informatie kijk even op http://www.netpluswork.com/